Geen vergunning carnavalsfestival om 'verdenking'

Carnavalsfestival Wieƫrt Alaaif op carnavalszondag in Weert gaat niet door. De gemeente weigert een vergunning, vanwege een onderzoek naar mogelijke malafide activiteiten van de organisatie.

Omstreden hotelplan Koningsbosch van de baan

Het omstreden hotelplan in het kloostercomplex in Koningsbosch is van de baan.

Buurt begint petitie voor hotelproject Koningsbosch

Een groep inwoners van Koningsbosch wil dat de gemeente toch een vergunning afgeeft voor het vestigen van een luxueus hotel in het voormalig klooster.

Gemeente trekt vergunning in: Weertse club direct op slot

Club 6001 in Weert moet per direct dicht.

Opnieuw aangifte tegen Jos Hessels in zaak kloosterhotel

Burgemeester Jos Hessels heeft een nieuwe aangifte aan zijn broek hangen in de heikele kwestie rondom het Hilton-project in Koningsbosch.

Projectontwikkelaar gaat los over kwestie rondom Hilton

Jan Stor, directeur van projectontwikkelaar Gelasius, gaat op social media helemaal los op de gemeente Echt-Susteren. Hij reageert woest op de kwestie rondom het negatief Bibob-advies van het Hilton-project in Koningsbosch.

Initiatiefnemer Hilton doet aangifte tegen gemeentebestuur

De initiatiefnemer van het geplande Hilton-hotel in Koningsbosch heeft aangifte gedaan tegen het gemeentebestuur van Echt-Susteren.

Hessels woest na publicatie krant: 'Het is een boevenblad'

Burgemeester Jos Hessels heeft furieus gereageerd op het bericht in de krant, waarin zijn gemeente wordt beschuldigd van het omzeilen van het negatief Bibob-advies van het Hilton-project in Koningsbosch.

Gemeente Echt-Susteren onder vuur: 'Pissen in hun broek'

Het gemeentebestuur in Echt-Susteren ligt onder vuur, nu de projectontwikkelaar van het geplande Hilton-hotel in Koningsbosch dreigt belastende opnames openbaar te maken.

Meer tijd voor bezwaar tegen intrekken hotelvergunning

Vastgoedbedrijf Gelasius heeft een verzoek ingediend om langer de tijd te krijgen om bezwaar in te dienen tegen de beslissing van de gemeente Echt-Susteren. De gemeente is van plan geen vergunning te verlenen voor het te bouwen luxehotel in Koningsbosch.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten