Overslaan en naar de inhoud gaan

BFC haalt ook jongelingen weg bij topclubs

Geplaatst opdinsdag 2 juni 2020 - 16:41

Na het binnenhalen van enkele ervaren spelers versterkt handbalclub BFC de selectie nu met twee tieners.

Martijn Simons en Quillan Kuipers, beiden 18 jaar oud, spelen vanaf komend seizoen voor de ambitieuze eredivisionist uit Beek.

Linkerhoekspeler en keeper
De uit Haler afkomstige Simons komt over van Achilles Bocholt. De linkerhoekspeler kwam voor het tweede team van de Belgische topploeg uit.

De geboren Landgravenaar Kuipers is een keeper. Hij speelde voor de jeugdafdeling van Lions, maar daar bleek voor hem geen perspectief te zijn richting het vlaggenschip van de club uit Sittard-Geleen.

Promotie
BFC wil in het nieuwe seizoen een gooi doen naar promotie naar de BENE-league. Om die ambitie kracht bij te zetten, werden in mei al Martijn Meijer en Jordi Cremers aan de selectie toegevoegd. Meijer en Cremers wonnen in 2019 nog met Bocholt alles wat er te winnen viel, maar keren nu een niveautje lager terug bij de club waar hun carrière begon.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen