Overslaan en naar de inhoud gaan

BFC haalt ook jongelingen weg bij topclubs

Geplaatst opdinsdag 2 juni 2020 - 16:41

Na het binnenhalen van enkele ervaren spelers versterkt handbalclub BFC de selectie nu met twee tieners.

Martijn Simons en Quillan Kuipers, beiden 18 jaar oud, spelen vanaf komend seizoen voor de ambitieuze eredivisionist uit Beek.

Linkerhoekspeler en keeper
De uit Haler afkomstige Simons komt over van Achilles Bocholt. De linkerhoekspeler kwam voor het tweede team van de Belgische topploeg uit.

De geboren Landgravenaar Kuipers is een keeper. Hij speelde voor de jeugdafdeling van Lions, maar daar bleek voor hem geen perspectief te zijn richting het vlaggenschip van de club uit Sittard-Geleen.

Promotie
BFC wil in het nieuwe seizoen een gooi doen naar promotie naar de BENE-league. Om die ambitie kracht bij te zetten, werden in mei al Martijn Meijer en Jordi Cremers aan de selectie toegevoegd. Meijer en Cremers wonnen in 2019 nog met Bocholt alles wat er te winnen viel, maar keren nu een niveautje lager terug bij de club waar hun carrière begon.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen