Overslaan en naar de inhoud gaan

BFC haalt ook jongelingen weg bij topclubs

Geplaatst opdinsdag 2 juni 2020 - 16:41

Na het binnenhalen van enkele ervaren spelers versterkt handbalclub BFC de selectie nu met twee tieners.

Martijn Simons en Quillan Kuipers, beiden 18 jaar oud, spelen vanaf komend seizoen voor de ambitieuze eredivisionist uit Beek.

Linkerhoekspeler en keeper
De uit Haler afkomstige Simons komt over van Achilles Bocholt. De linkerhoekspeler kwam voor het tweede team van de Belgische topploeg uit.

De geboren Landgravenaar Kuipers is een keeper. Hij speelde voor de jeugdafdeling van Lions, maar daar bleek voor hem geen perspectief te zijn richting het vlaggenschip van de club uit Sittard-Geleen.

Promotie
BFC wil in het nieuwe seizoen een gooi doen naar promotie naar de BENE-league. Om die ambitie kracht bij te zetten, werden in mei al Martijn Meijer en Jordi Cremers aan de selectie toegevoegd. Meijer en Cremers wonnen in 2019 nog met Bocholt alles wat er te winnen viel, maar keren nu een niveautje lager terug bij de club waar hun carrière begon.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Week van de Topvrouwen bij L1

Op donderdag 22 april wordt bekend wie de nieuwe Topvrouw van Limburg 2020-2021 is. Dat gebeurt tijdens een speciale live-uitzending van L1 vanuit de Muziekgieterij in Maastricht.

De finalisten zijn de Venlose advocaat Hayat Barrahmun (Boels Zanders Advocaten), Maria Jacobs (CEO van het Maastrichtse bestralingsinstituut Maastro) en Esther Paulus-Maalsté (storemanager van De Bijenkorf Maastricht). Het drietal is door een onafhankelijke jury uit een groot aantal kandidaten gekozen.

Stem nu: wie wordt de Topvrouw Limburg 2020-2021?
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen