Overslaan en naar de inhoud gaan

BFC derde Limburgse handbalploeg in kwartfinale beker

Geplaatst opwoensdag 7 februari 2018 - 23:07

Na Handbal Venlo en V&L hebben ook de handbalvrouwen van Anytime Fitness/BFC zich geplaatst voor de kwartfinales van het bekertoernooi. In Beek werd met 28-27 van Kwiek gewonnen.

BFC, dat een klasse lager speelt dan de ploeg uit Raalte, heeft in de competitie nog niet verloren en stond in de eigen hal de Haamen halverwege de wedstrijd met 12-11 voor.

Spannende strijd
Ook in het tweede deel van de bekerwedstrijd deden de ploegen niet voor elkaar onder. Met nog een kwartier te spelen was het verschil nog steeds een doelpunt in het voordeel van de thuisploeg. BFC sloeg toen een gat van vier doelpunten. De tegenstander uit Raalte kwam sterk terug, maar wist de achterstand van één doelpunt niet meer te overbruggen.

Eind deze week wordt geloot welke teams elkaar in de kwartfinales ontmoeten.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen