Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Bezorgde ouders kunnen voormalig scouting van Brech bellen

Geplaatst opdonderdag 23 augustus 2018 - 9:57

Bezorgde ouders van de leden van scouting St. Hubertus in Nuth waar Jos Brech, die verdachte is in de zaak Nicky Verstappen, kunnen de vereniging bellen voor vragen.

Het bestuur van Scouting Nuth, zoals scouting St. Hubertus nu heet, stuurde ouders en leden woensdag een mail.

Staflid
"Ik begrijp goed dat u vragen heeft omtrent dit onderwerp aangezien Nuth in meerdere artikels terugkeert. Te meer, omdat hij staflid is geweest bij scouting St. Hubertus." Jos Brech is midden jaren 90 een aantal jaar lid geweest. Hij was staflid in de speltak Verkenners, dat nu Scouts heet.

Verklaring Omtrent Gedrag
Ouders die vragen hebben, kunnen contact opnemen met de voorzitter of een groepsbegeleider. Verder wordt er in de mail ook benadrukt dat alle leden die bij de scouting werken een Verklaring Omtrent Gedrag moeten hebben.

Lees ook: Ruim 200 tips over verdachte Jos Brech

Weigering
Woensdag maakten politie en justitie bekend dat de man uit Simpelveld verdachte is in de zaak rond de dood van de elfjarige Nicky Verstappen in 1998. Brech had meerdere keren geweigerd om dna af te staan. Toen de politie contact opnam met zijn familie, bleek dat hij al maanden vermist was.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Pinkpop-kaarten
Uitgelicht
Win twee Pinkpop weekendkaarten en campingplaats
Inschrijven
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
EK Triathlon in Weert live op L1.nl
Uitgelicht
EK Triathlon in Weert live op 1Limburg en L1.nl

Zwemmen, fietsen en hardlopen: ook in 2019 belooft de Stadstriathlon in Weert wederom een waar spektakel én een slijtageslag te worden. Het evenement is dit jaar tevens het decor van het EK Triathlon. L1 en 1Limburg zijn er live bij.

Je kunt beelden de races via livestreams volgen op 31 mei t/m 2 juni.

Bekijk hier de livestreams
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda
L1mbo Top 100
Uitgelicht
Stem op je favoriete Limburgse liedje!

Voor de 23e keer wordt de L1mbo Top 100 met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. En jij zorgt voor de samenstelling van de lijst!

Breng hier je stem uit

Meest gelezen