Overslaan en naar de inhoud gaan

Bezoekersrecord voor Zomerparkfeest: 'Sfeer was lekker'

Geplaatst opmaandag 13 augustus 2018 - 7:01

De afgelopen editie van het Zomerparkfeest heeft een record aantal bezoekers naar Venlo getrokken.

Volgens de organisatie van het vierdaagse festival in het Julianapark gaat de 42e editie de boeken is als de drukste ooit. 'Jullie waren nog nooit met zovelen tegelijk in het park, bezochten met een recordaantal ons festival en de sfeer was lekker, lekker, lekker!', schrijft de organisatie op Facebook.

Record
Zaterdagavond waren er volgens de organisatie ruim 16.000 festivalgangers in het Julianapark. In totaal stonden er meer dan 120 artiesten op de diverse podia tijdens het gratis festival. Bezoekers konden onder andere genieten van Johan, Jonna Fraser, Haevn, De Jeugd van Tegenwoordig en de Duitse stadion-act Kraftklub.

Nagenieten
Nog even nagenieten van het festival? Kijk op de Facebookpagina van 1Limburg voor een uitgebreid fotoalbum.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen