Overslaan en naar de inhoud gaan

Bezoeker mishandelt beveiliger GGD-teststraat Roermond

Geplaatst opwoensdag 17 november 2021 - 17:37

In een GGD-teststraat in Roermond is een beveiliger woensdag mishandeld door een bezoeker.

Er is inmiddels aangifte gedaan en de beveiliging is opgeschroefd. Veiligheid van de medewerkers staat namelijk voorop, laat de GGD Limburg-Noord weten.

'Komt hard aan'
Volgens directeur Jac Rooijmans van de GGD Limburg-Noord gaat zoiets niet in de koude kleren zitten. "We werken als GGD keihard aan de bestrijding van corona. Al onze medewerkers zetten zich met hart en ziel hiervoor in. Dit incident komt enorm hard aan."

Verbaal
De agressie beperkt zich niet alleen tot testlocaties van de GGD. Ook bij telefonisch contact kunnen de gemoederen hoog oplopen. "Voor de collega's die dat meemaken is dat uitermate lastig en soms beangstigend. Het zijn heftige situaties waar ze mee te maken krijgen", stelt Rooijmans.

De GGD zegt dat het inmiddels goed gaat met de mishandelde beveiliger.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen