Overslaan en naar de inhoud gaan

Bezoek Limburgse bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw

Geplaatst opvrijdag 19 mei 2017 - 8:03

Limburgse bouwplaatsen openen zaterdag de deuren tijdens de Dag van de Bouw.

Nieuwsgierigen kunnen onder meer een kijkje nemen bij het Maankwartier in Heerlen. Het noordelijke deel van dat enorme bouwproject ging vorig jaar al open. Maar aan het deel ten zuiden van het spoor wordt nog druk gebouwd. Wat er allemaal moet gebeuren voor de oplevering, kun je zaterdag bekijken.

In Sittard-Geleen geven bouwers tekst en uitleg over de veilige wieleromgeving. Er wordt daar een groot parcours aangelegd ideaal voor wielrenners.

In heel Limburg zijn zo'n 7 projecten te bezoeken. Ook in Maastricht, Ooijen-Wanssum en Reuver gaan de bouwhekken op verschillende plekken open.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Nieuwe opleiding om jonge vakmensen te werven
Dag van de Bouw: Continium en Maankwartier in trek
Ruim 1400 mensen bezoeken bouwplaats Ligne Sittard
Open dag Koning Willem-Alexandertunnel in Maastricht
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen