Overslaan en naar de inhoud gaan

Bezoek Limburgse bouwplaatsen tijdens Dag van de Bouw

Geplaatst opvrijdag 19 mei 2017 - 8:03

Limburgse bouwplaatsen openen zaterdag de deuren tijdens de Dag van de Bouw.

Nieuwsgierigen kunnen onder meer een kijkje nemen bij het Maankwartier in Heerlen. Het noordelijke deel van dat enorme bouwproject ging vorig jaar al open. Maar aan het deel ten zuiden van het spoor wordt nog druk gebouwd. Wat er allemaal moet gebeuren voor de oplevering, kun je zaterdag bekijken.

In Sittard-Geleen geven bouwers tekst en uitleg over de veilige wieleromgeving. Er wordt daar een groot parcours aangelegd ideaal voor wielrenners.

In heel Limburg zijn zo'n 7 projecten te bezoeken. Ook in Maastricht, Ooijen-Wanssum en Reuver gaan de bouwhekken op verschillende plekken open.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Nieuwe opleiding om jonge vakmensen te werven
Dag van de Bouw: Continium en Maankwartier in trek
Ruim 1400 mensen bezoeken bouwplaats Ligne Sittard
Open dag Koning Willem-Alexandertunnel in Maastricht
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen