Overslaan en naar de inhoud gaan

Bezoek bij zorgcentrum dankzij hoogwerker

Geplaatst opmaandag 30 maart 2020 - 18:29

Bewoners van zorgcentrum Beerendonck in Venlo kregen maandag ondanks hun isolatie vanwege het coronavirus, toch bezoek van hun familie.

Met behulp van een hoogwerker worden de familieleden op dezelfde hoogte gebracht als het met glasplaten afgeschermde balkon van de zorginstelling.

Afzondering
De bewoners daar leven al twee weken in afzondering omdat bezoek bij zorginstellingen voorlopig verboden is. Omdat de meeste bewoners van verzorgingstehuizen een broze gezondheid hebben, leven ze in afzondering om te voorkomen dat ze worden besmet met het coronavirus. Dat vormt voor ouderen en zieken namelijk een groot risico.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen