Overslaan en naar de inhoud gaan

Bezoek bij zorgcentrum dankzij hoogwerker

Geplaatst opmaandag 30 maart 2020 - 18:29

Bewoners van zorgcentrum Beerendonck in Venlo kregen maandag ondanks hun isolatie vanwege het coronavirus, toch bezoek van hun familie.

Met behulp van een hoogwerker worden de familieleden op dezelfde hoogte gebracht als het met glasplaten afgeschermde balkon van de zorginstelling.

Afzondering
De bewoners daar leven al twee weken in afzondering omdat bezoek bij zorginstellingen voorlopig verboden is. Omdat de meeste bewoners van verzorgingstehuizen een broze gezondheid hebben, leven ze in afzondering om te voorkomen dat ze worden besmet met het coronavirus. Dat vormt voor ouderen en zieken namelijk een groot risico.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen