Overslaan en naar de inhoud gaan

Bewoonster lichtgewond na woningoverval

Geplaatst opvrijdag 28 augustus 2020 - 9:20

Bij een woningoverval in Horst is de bewoonster vrijdagochtend lichtgewond geraakt.

De woningoverval vond rond 8:00 uur plaats op de Harrie Driessenstraat.

Worsteling
De vrouw wilde op dat moment haar woning verlaten. Twee mannen dwongen haar op dat moment terug naar binnen te gaan. Bij deze worsteling is de bewoonster lichtgewond geraakt.

Hazenpad
Een buurtbewoner hoorde dit en besloot hierop een kijkje te nemen. Vermoedelijk is het overvallers-duo hiervan geschrokken. De twee mannen hebben het hazenpad gekozen.

Zoektocht
Van de twee mannen ontbreekt vooralsnog elk spoor. Het gaat om een tweetal van ongeveer 30 jaar oud. Een van de twee mannen droeg een zwarte jas en een mondkapje. Zijn kompaan droeg een blauwe hoody.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen