Overslaan en naar de inhoud gaan

Bewoners krijgen voor de zeventiende keer auto in hun tuin

Geplaatst opzondag 23 januari 2022 - 10:26

Een auto is zondagnacht een tuin in Leunen ingereden. Daarbij is het tuinhuisje zwaar beschadigd geraakt.

Volgens de bewoners is het al de 17e keer dat ze een auto in hun tuin zien belanden.

Kruising
Het ongeval gebeurde rond 5:50 uur op de Veulenseweg. Het voertuig reed in de richting van Leunen toen het vlak voor de kruising met de Horsterweg misging. De auto miste op hoge snelheid de bocht en reed tegen het tuinhuisje aan. De twee inzittenden werden gecontroleerd, maar raakten niet gewond.

Beelden: Edward-Media

17e keer
Volgens de bewoners van het huis waar de auto in de tuin is beland, was het al de 17e keer dat er een auto hun tuin is ingereden, meldt de correspondent ter plaatse. De bewoners maken zich dan ook ernstig zorgen. Volgens hen staan er nog noodhekken van het vorige ongeval.

Weginrichting
De bewoners en omwonenden zijn volgens de correspondent teleurgesteld in de gemeente. Zij willen zo snel mogelijk een verbetering van de weginrichting.

Een berger heeft de auto afgesleept.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen