Overslaan en naar de inhoud gaan

Bewoners flat geëvacueerd na brand op negende etage

Geplaatst opwoensdag 5 augustus 2020 - 2:12

De brandweer is in de nacht van dinsdag op woensdag gealarmeerd voor een grote brand in een appartementencomplex in Geleen.

Rond 1:30 uur werd er alarm geslagen vanaf de Van Goyenstraat.

Evacuatie
Volgens de Veiligeidsregio Zuid-Limburg is een woning op de negende etage van een flatgebouw in brand gevlogen. Vanwege de flinke rookontwikkeling heeft de brandweer de galerijen doorzocht. Een aantal bewoners is uit voorzorg geëvacueerd. Een tijdje was onduidelijk of er iemand aanwezig was in het appartement waar het vuur woedde. Dat bleek uiteindelijk niet het geval te zijn, zo laat de brandweer weten.

Schade
Rond 2:30 uur had de brandweer het vuur onder controle. Tegen het einde van de nacht konden de bewoners weer terugkeren naar hun woningen. Het appartement waar de brand woedde liep rook- en blusschade op. Onderzocht wordt nog hoe de brand heeft kunnen ontstaan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen