Overslaan en naar de inhoud gaan

Bewoner woningoverval Heerlen mishandeld en bedreigd

Geplaatst opvrijdag 12 april 2019 - 17:11

Het slachtoffer van de woningoverval die donderdagavond plaatsvond in de Italiëlaan in Heerlen, is bedreigd en mishandeld.

Dat maakte de politie vrijdag bekend.

Bedreigd
Een groep van vier mannen stond rond 21:00 uur voor de woning en bonkte op de deur. Toen de bewoner opendeed, werd hij overrompeld en naar binnen gedwongen. Daar werd hij bedreigd en mishandeld. De overvallers gingen er vandoor met een nog onbekende buit.

Belgisch kenteken
De politie laat weten op zoek te zijn naar getuigen die het viertal, dat gekleed was in donkere kleding en bivakmutsen, hebben gezien. Getuigen zagen na de overval een witte auto met Belgisch kenteken met hoge snelheid wegrijden. Ook stond er enige tijd een donkerkleurige stationwagen in de straat met daarin meerdere personen.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen