Overslaan en naar de inhoud gaan

Bewoner vlucht na in brand zetten eigen woning Venlo

Geplaatst opdinsdag 9 juli 2019 - 16:01

De bewoner van een appartement aan de Brahmsstraat in Venlo heeft dinsdagmiddag zijn eigen woning in brand gezet. De bewoner ging er vervolgens vandoor en is nog spoorloos.

Dat meldt de politie op Twitter.

Gele Fiat
Het zou gaan om een 66-jarige man, die in een gele Fiat Panda gevlucht is. Om de man te vinden, heeft de politie een Burgernetmelding uitgegeven. Het kenteken van de auto is 21-SB- GR en de man heeft een olijfkleurige trui aan en draagt een bruine broek.

Traumahelikopter
Het vuur werd rond 15.20 uur aangestoken in het appartement op de derde etage. De brandweer kon niet met zekerheid zeggen of er nog iemand in de brandende woning aanwezig was, waardoor uit voorzorg een traumahelikopter werd ingeschakeld.

Niemand in huis
"Gelukkig kon hij snel weer omdraaien", laat een woordvoerder van de brandweer Limburg-Noord weten. "Er bleek niemand meer in huis te zijn." Het vuur was redelijk snel onder controle; een half uur nadat de melding binnenkwam, kon het sein brand meester gegeven worden.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen