Overslaan en naar de inhoud gaan

Bewoner vastgebonden en met pepperspray bespoten

Geplaatst opmaandag 12 juni 2017 - 12:14

De bewoner van de woning in Simpelveld, die in de nacht van zondag op maandag is overvallen, is door twee daders vastgebonden en bespoten met vermoedelijk pepperspray.

Dat heeft de politie maandagmiddag bekendgemaakt.

Woningoverval
Rond 04.15 uur in de vroege maandagochtend forceerden de twee daders met bruut geweld de deur van een huis aan de Remigiusstraat. De geschrokken bewoner wordt direct bedreigd en later met vermoedelijk pepperspray bespoten. Daarna is de bewoner vastgebonden. De overvallers, met grijze overalls aan, zijn er met een nog onbekende buit vandoor gegaan.

Lees ook: Woning overvallen in Simpelveld, daders gevlucht

Het slachtoffer is later opgevangen en heeft medische hulp gekregen.

Onderzoek
Direct na de overval heeft er technisch onderzoek plaatsgevonden. Maandag vindt er ook een buurtonderzoek plaats. De politie roept getuigen op zich te melden.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Woning overvallen in Bocholtz: bewoner gewond
Overvaller zwaait met wapen en steelt busje in Simpelveld
Overval in Simpelveld, opbrengst tankstation gestolen
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen