Overslaan en naar de inhoud gaan

Bewoner vastgebonden en met pepperspray bespoten

Geplaatst opmaandag 12 juni 2017 - 12:14

De bewoner van de woning in Simpelveld, die in de nacht van zondag op maandag is overvallen, is door twee daders vastgebonden en bespoten met vermoedelijk pepperspray.

Dat heeft de politie maandagmiddag bekendgemaakt.

Woningoverval
Rond 04.15 uur in de vroege maandagochtend forceerden de twee daders met bruut geweld de deur van een huis aan de Remigiusstraat. De geschrokken bewoner wordt direct bedreigd en later met vermoedelijk pepperspray bespoten. Daarna is de bewoner vastgebonden. De overvallers, met grijze overalls aan, zijn er met een nog onbekende buit vandoor gegaan.

Lees ook: Woning overvallen in Simpelveld, daders gevlucht

Het slachtoffer is later opgevangen en heeft medische hulp gekregen.

Onderzoek
Direct na de overval heeft er technisch onderzoek plaatsgevonden. Maandag vindt er ook een buurtonderzoek plaats. De politie roept getuigen op zich te melden.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Woning overvallen in Bocholtz: bewoner gewond
Overvaller zwaait met wapen en steelt busje in Simpelveld
Overval in Simpelveld, opbrengst tankstation gestolen
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen