Overslaan en naar de inhoud gaan

Bewoner sleept brandende matras naar buiten

Geplaatst opzaterdag 13 april 2019 - 9:33

Een inwoner van Meijel heeft zaterdagochtend weten te voorkomen dat een brand in zijn woning aan de Schoolstraat zich verder uitbreidde.

Iets na 8:00 uur vloog door nog onbekende oorzaak zijn matras in brand.

Tuinslang
Hij sleepte het ding zelf van de slaapkamer naar buiten, waar het vuur werd geblust met een tuinslang. De brandweer luchtte de woning, waarin nog rook hing.

Ongedeerd
Volgens lokale nieuwssite WeertDeGekste werden twee mensen die rook hadden ingeademd, nagekeken door ambulancepersoneel. Maar zij hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen