Overslaan en naar de inhoud gaan

Bewoner opgepakt na vondst hennepkwekerij in Eygelshoven

Geplaatst opwoensdag 8 september 2021 - 17:08

De politie heeft woensdagochtend in Eygelshoven een hennepkwekerij in een woning ontmanteld. De bewoner, een 40-jarige man uit Duitsland, is aangehouden.

Agenten zijn rond 10:00 uur een woning aan de Eiswinkel binnengevallen.

Meer dan 400 hennepplanten
Daar troffen ze een hennepkwekerij met 430 planten aan. Volgens de politie werd de stroom op een gevaarlijke manier afgetapt. Daarnaast gaat de politie ervan uit dat deze plantage vaker is geoogst.

De hennepplanten zijn inmiddels verwijderd en de veertiger zit momenteel nog vast.

" width="100%" height="450" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen