Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Bewoner opgepakt na balkondrama in Venlo

Geplaatst opmaandag 22 oktober 2018 - 14:30

De politie heeft de bewoner van een flat in Venlo opgepakt, nadat maandagochtend een vrouw van het balkon is gevallen.

In eerste instantie werd gemeld dat het slachtoffer een tienermeisje zou zijn. Nu meldt de politie dat het om een 41-jarige vrouw gaat. Waardoor ze van het balkon viel, wordt nog onderzocht.

Sporenonderzoek
Vanwege dat onderzoek is de bewoner - die tijdens de val in de flatwoning aan de Hogeweg was - aangehouden. Hij wordt op dit moment door agenten verhoord. Ook wordt er sporenonderzoek gedaan in de woning en is er een buurtonderzoek bezig.

"Uit onderzoek moet nu blijken of er sprake is van een strafbaar feit", aldus de politie.

Traumahelikopter
Na de val werden de hulpdiensten massaal opgeroepen. Onder meer een traumahelikopter kwam ter plaatse. Uiteindelijk werd de vrouw met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het met haar gaat, is niet bekend.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
De Bijenkorf Maastricht is nu nog mooier

In het voorjaar van 2018 werd de Bijenkorf Maastricht al vernieuwd met de transformatie van de afdeling damesschoenen en lederwaren. Precies op tijd voor de feestdagen is nu ook de afdeling cosmetica op de parterre helemaal vernieuwd en mooier dan ooit. De cosmetica-afdeling is flink uitgebreid in zowel ruimte als merken, waarbij NARS een opvallende nieuwkomer is.

Bekijk hier de nieuwe Bijenkorf in Maastricht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen