Overslaan en naar de inhoud gaan

Bewoner naar ziekenhuis na woningbrand in Venlo

Geplaatst opzondag 25 november 2018 - 9:56

Bij een brand in Venlo is zondagmorgen vroeg een bewoner van het huis aan de Burgemeester Bloemaersstraat gewond geraakt.

Het slachtoffer ontdekte de brand rond 1:15 uur zelf.

Ambulance
De bewoner van de benedenwoning kon zich ondanks het letsel in veiligheid brengen. De bewoonster van het appartement boven hem waarschuwde de hulpdiensten, waarna het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht.

Traumaheli
Omdat niet duidelijk was of er nog mensen in het pand waren, rukte de brandweer groot uit en werd er ook een traumahelikopter opgeroepen. Toen duidelijk was dat er verder niemand meer in het huis aanwezig was, werd de helikopter teruggestuurd.

Evacuatie
Omdat de kans bestond dat de vlammen over zouden slaan naar de naastgelegen panden van de geschakelde woningen, werden die door de brandweer ontruimd. De bewoners daarvan werden tijdens het blussen bij buurtbewoners ondergebracht. Rond 2:00 uur had de brandweer de vlammen onder controle.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen