Overslaan en naar de inhoud gaan

Bewoner gewond na klappen van overvallers

Geplaatst opvrijdag 14 augustus 2020 - 11:46

De bewoner van een huis aan de Akerstraat Noord in Hoensbroek is gewond geraakt nadat die klappen kreeg van twee overvallers.

Dat gebeurde donderdagmiddag rond 12:00 uur, meldt de politie.

Gevlucht
Twee mannen drongen de woning binnen. Ze mishandelden de bewoner, maar die wist te vluchten. Daarop reed het duo weg in een auto. Het is niet bekend of ze iets hebben meegenomen.

Gewond
Het slachtoffer raakte lichtgewond en wordt behandeld aan zijn verwondingen. De politie heeft buurtonderzoek gedaan en de forensische opsporing heeft de woning onderzocht. Er is nog niemand opgepakt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen