Overslaan en naar de inhoud gaan

Bewoner gewond bij overval op woning in Blerick

Geplaatst opmaandag 15 november 2021 - 7:27

Bij een overval op een woning in Blerick is maandagochtend een persoon gewond geraakt. Het gaat om de bewoner van het appartement.

Twee donker geklede personen belden rond 5:45 uur aan bij de woning aan de Herman Gorterstraat.

Geslagen
Ze kwamen het appartement binnen en sloegen de bewoner meermaals met een nog onbekend voorwerp. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De twee daders vluchtten te voet weg. Op dit moment is niet bekend of ze ook daadwerkelijk iets buit hebben gemaakt bij de overval.

Onderzoek
Agenten zijn maandagochtend direct een onderzoek gestart in en om de woning. De politie is op zoek naar getuigen en wil graag spreken met mensen die de twee personen in de omgeving van de Herman Gorterstraat in Blerick hebben gezien.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen