Overslaan en naar de inhoud gaan

Bewoner die wijk teisterde kan fluiten naar installatie

Geplaatst opvrijdag 10 februari 2017 - 16:26

De politie heeft er vrijdag voor gezorgd dat de rust is wedergekeerd in Weert.

In de wijk Keent is een geluidsinstallatie in beslag genomen van een buurtbewoner die regelmatig voor geluidsoverlast zorgde.

De installatie ziet de herriemaker nooit meer terug. De politie Weert-Zuid schrijft op Twitter dat alles zal worden vernietigd.

Burenruzie
Met deze actie is een langslepende burenruzie mogelijk in de kiem gesmoord. Want geluidsoverlast is regelmatig een grote bron van ergernis. Zo verwierf een vete in Kerkrade jaren geleden bekendheid nadat documentairemaker Frans Bromet de haat en nijd tussen buren vakkundig in beeld bracht. In Spekholzerheide terroriseerden twee gezinnen elkaar door onder andere met deuren te slaan of gewoon keihard de muziek aan te zetten. De aflevering kreeg een cultstatus vanwege de opmerkelijke persoonlijkheid van bewoner Nigel Geerlings.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Landgraafse wanbetaler schroeft volume op
Geluidsoverlast burenruzie Kasperenstraat Kerkrade Nigel Geerlings
Kerkradenaren beklagen zich het vaakst over geluidsoverlast
Weertse wijk Keent verlost van kraaiende haan
Wietvangst in Weert
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen