Overslaan en naar de inhoud gaan

Bewoner AZC Weert in hand gestoken

Geplaatst opmaandag 12 augustus 2019 - 11:32

Een bewoner van het AZC in Weert is zondagavond gewond geraakt nadat hij in zijn hand was gestoken door een medebewoner.

Nadat de man in zijn hand was gestoken ontstond er een conflict in het AZC. Dit meldt WeertdeGekste.nl.

Escalatie
Het incident gebeurde rond 22:45 uur. Volgens de lokale website kwam de politie met vier eenheden naar het asielzoekerscentrum en heeft de ruziƫnde groepen gescheiden om verdere escalatie te voorkomen.

Ziekenhuis
De gewonde man is naar het ziekenhuis gebracht en is daar behandeld. Een woordvoerster van de politie laat weten dat een bewoner is opgepakt. De gewonde is inmiddels weer uit het ziekenhuis.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen