Overslaan en naar de inhoud gaan

Bewoner (66) omgekomen bij brand in seniorencomplex

Geplaatst opdinsdag 21 juli 2020 - 9:18

Bij een woningbrand is dinsdagochtend in Geleen de 66-jarige bewoner om het leven gekomen.

Er werd rond 8:10 uur alarm geslagen voor de brand aan het Kloosterhof.

Onderzoek
In het appartement van het slachtoffer was brand uitgebroken. De man werd dood door de hulpdiensten in de woning gevonden. De politie doet onderzoek om antwoord te krijgen over de doodsoorzaak en de oorzaak van de brand.

Uit voorzorg werden enkele woningen ontruimd. Bewoners kunnen weer terug naar hun woning. Volgens een brandweerwoordvoerster was de brand niet groot en ook snel gedoofd.

Video: L1
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen