Hennepplantage Eiswinkel Eygelshoven (8 sep 2021)

Bewoner opgepakt na vondst hennepkwekerij in Eygelshoven

De politie heeft woensdagochtend in Eygelshoven een hennepkwekerij in een woning ontmanteld. De bewoner, een 40-jarige man uit Duitsland, is aangehouden.

woningoverval brunssum overval woning (14 dec 2020)
Slachtoffer woningoverval Brunssum is 22-jarige man

Het slachtoffer dat maandagavond gewond raakte bij een woningoverval in Brunssum is een 22-jarige man. Hij is ook de bewoner van het huis dat werd overvallen.

Bewoner opgepakt na vondst verdovende middelen

De politie heeft zaterdagochtend in Weert een man aangehouden na het vinden van verdovende middelen.

Bewoner geëxplodeerde flat Venlo moet nog verhoord worden

De man die zwaargewond raakte nadat zijn flat in Venlo explodeerde, kan nog niet verhoord worden door de politie.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten