Overslaan en naar de inhoud gaan

Bewindvoerder ontslagen na vergokken geld cliënten

Geplaatst opmaandag 23 april 2018 - 13:11

Een schuldsaneringsbewindvoerder is door de rechtbank Maastricht ontslagen, omdat hij geld van rekeningen van cliënten onttrok en vergokte.

De rechtbank heeft aangifte gedaan tegen de man, die heeft erkend dat hij fout zat.

Gevolgen
Alle 178 schuldsaneringsregelingen die de man begeleidde, zijn overgedragen aan andere bewindvoerders. Volgens de rechtbank had hij niet van al zijn cliënten geld genomen. Ook laat de rechtbank weren dat de zaak geen gevolgen heeft voor de schuldsaneringstrajecten van de cliënten.

Schuldsanering
Mensen met schulden kunnen door de rechtbank worden toegelaten tot een schuldsanering. Een bewindvoerder voert die regeling uit en begeleidt de cliënt. Een rechter-commissaris houdt periodiek toezicht.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen