Overslaan en naar de inhoud gaan

Bewakingscamera's op overlastgevende ontmoetingsplek

Geplaatst opdonderdag 2 augustus 2018 - 15:41

De gemeente Valkenburg aan de Geul heeft besloten om bewakingscamera's op te laten hangen bij een overlastgevende ontmoetingsplek in Valkenburg.

Het gaat om de ontmoetingsplek aan de Burgemeester Henssingel, waar onlangs nog een bank werd vernield en brand was gesticht.

Lees ook: Hangplek voor Valkenburgse jeugd vernield

Handhaven
Buurtbewoners hebben vaker geklaagd over overlast en vernielingen aan de tafel en banken op die plek. De gemeente heeft nu in overleg met de jongeren die gebruikmaken van die locatie besloten om de camera's op te hangen. Als er weer ongeregeldheden zijn, kunnen de beelden worden opgevraagd. Ook zal de politie en gemeente dan handhavend optreden.

Halverwege augustus is er nog een overleg tussen de gemeente, buurtbewoners en de jongeren die gebruikmaken van de hangplek.

Geniet nog even na van de prestaties van Tom. Bekijk onze tijdlijn van Tom Dumoulin in de Tour.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen