Collectebus Quinn Brummans Reuver

Digitale schandpaal dreigt voor dief collectebus ziek kind

Een winkel in Belfeld dreigt met de digitale schandpaal voor de dief van een collectebus, die bedoeld was voor een ernstig ziek kind.

stock babycamera babyfoon
'Fabrikanten laks met veiligheid slimme apparaten'

Fabrikanten van slimme apparaten hebben weinig oog voor de veiligheid van hun producten.

Beveiligingscamera Roermond
Hoe we stiekem mee konden kijken met uw bewakingscamera

Ze worden opgehangen ter beveiliging, maar een aantal bewakingscamera's laat iedereen zomaar meekijken met wat we doen. En dat zonder dat de eigenaren het weten.

stock bewakingscamera camera
Politie waakt met ruim 10.000 camera's over Limburg

In Limburg wordt de openbare ruimte in de gaten gehouden via 10.329 beveiligingscamera's die geregistreerd staan bij de politie.

Camerabewaking bij beschoten opvanghuis Susteren

De gemeente Echt-Susteren heeft een bewakingscamera geplaatst bij een beschoten woning in Susteren waar jongeren worden opgevangen.

Verkeersmaatregelen in Nieuwstadt na vondst handgranaat

Na de vondst van een handgranaat in de tuin van Bandidos-baas Harrie Ramakers is donderdagmorgen in de straat begonnen met de aanleg van een verkeersdrempel.

Dieven gefilmd met gestolen bewakingscamera en gepakt

Twee niet al te snuggere dieven zijn gepakt nadat ze zichzelf hebben gefilmd met de bewakingscamera die ze eerder hadden gestolen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten