Gewelddadige poging tot beroving parkeergarage Roermond

Politie deelt beelden brute poging tot beroving Roermond

De politie heeft bewakingsbeelden gedeeld van twee mannen die verdacht worden van een gewelddadige poging tot beroving in Roermond.

Overval Landgraaf (8 sept 2020)_HD
Onderzoek overval op dood spoor, politie geeft beelden vrij

De verdachte van een gewapende overval op een tabakszaak in Landgraaf is nog steeds spoorloos. Daarom geeft de politie nu bewakingsbeelden en foto's vrij.

Door raam klimmen
Man klimt door raam en verkracht vrouw, getuige gezocht

De politie tast nog in het duister wie de man is die in februari vorig jaar een vrouw verkrachtte op haar studentenkamer in Maastricht.

Pinnen, pinpas, pinautomaat
Politie publiceert beelden pinpasfraudeurs

De politie heeft een opsporingsbericht gepubliceerd waarin twee verdachten van pinpasfraude goed in beeld komen. Een bejaarde man raakte door de fraude meer dan 10.000 euro kwijt.

Schietpartij Bradleystraat Sittard (12 sep 2020)
Politie geeft bewakingsbeelden vrij van daders schietpartij

De politie heeft bewakingsbeelden gepubliceerd van de twee mannen op een motor die op zaterdag 12 september in Sittard een 38-jarige man hebben beschoten.

Bewakingsbeelden inbreker Bunde
Inbreker meldt zich niet: bewakingsbeelden gepubliceerd

De politie heeft bewakingsbeelden gedeeld van een inbreker die begin juli toesloeg in een huis in Bunde.

Politie toont beelden verdachte autobrand Heerlen

Door beelden van de verdachte openbaar te maken, hoopt de politie meer informatie te krijgen over een autobrand in Heerlen vorig jaar oktober.

Politie komt na twee weken met beeld overval Treebeek

Ruim twee weken na een overval op een drogisterij in Treebeek heeft de politie bewakingsbeelden van de dader vrijgegeven.

Gewapende overval op snackbar, politie geeft beelden vrij

De politie heeft de dader van een gewapende overval op een friture in Heerlen nog niet in de kraag kunnen vatten. Daarom zijn er nu bewakingsbeelden vrijgegeven.

vuurwapen
Onderzoek naar overvallers stokt, politie geeft beelden vrij

De politie heeft de verdachten van een gewapende overval in Heerlen nog niet weten te traceren. Daarom zijn er nu bewakingsbeelden vrijgegeven.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten