thumbnail_image0

Bevrijdingsfestival deelt 1300 blikken soep in Limburg uit

Bevrijdingsfestival Limburg heeft de afgelopen weken zo'n 1300 blikken soep uitgedeeld in Limburg. De bevrijdingsmaaltijdsoep moet ervoor zorgen dat mensen thuis met elkaar in gesprek gaan over het thema vrijheid.

ANP
Snelle als Ambassadeur van de Vrijheid naar Roermond

De populaire rapper Snelle komt dit jaar als Ambassadeur van de Vrijheid naar het Bevrijdingsfestival in Roermond.

Rowwen Hèze sluit Bevrijdingsfestival af als surprise act

Vlak nadat zondag het bevrijdingsvuur in Roermond werd ontstoken, toverde de organisatie van het Bevrijdingsfestival een verrassing uit de hoge hoed. Rowwen Hèze sluit het evenement in de bisschopsstad zondagavond af.

Bevrijdingsfestivals voorbereid op slecht weer

Het SundayFolk Bevrijdingsfestival in Sevenum wordt van buiten naar binnen verplaatst, vanwege het verwachte slechte weer. Ook in Roermond zijn ze voorbereid op slecht weer.

Maan als Ambassadeur van de Vrijheid naar Roermond

Maan komt als Ambassadeur van de Vrijheid naar het Bevrijdingsfestival in Roermond.

L1mburg Centraal: Opsporing Landgraafse trucker

Maandag in L1mburg Centraal: Landgraafse trucker voortvluchtig na aanrijding Visé, slecht zicht mogelijk oorzaak veerpontdrama, Geilenkirchen herdenkt neerstorten tankvliegtuig in 1999 en meer Limburgs nieuws...

Bekijk hier de hele uitzending

Bevrijdingsfestival dit jaar toch in Roermond

Het Bevrijdingsfestival op 5 mei wordt dit jaar toch in Roermond gehouden.

Record voor Bevrijdingsfestival: meer dan 50.000 bezoekers

Het Bevrijdingsfestival in Roermond heeft zaterdag meer dan 50.000 festivalgangers naar de bisschopsstad gelokt.

My Baby als Ambassadeur van de Vrijheid naar Roermond

My Baby komt als Ambassadeur van de Vrijheid naar het Bevrijdingsfestival in Roermond.

Bevrijdingsfestival strikt openingsact van Pinkpop

The Ten Bells, de band die de komende editie van Pinkpop aftrapt, is aan de affiche van het Bevrijdingsfestival in Roermond toegevoegd.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten