Overslaan en naar de inhoud gaan

Bevo wint van Volendam

Geplaatst opzaterdag 10 april 2021 - 20:51

De handballers van Herpertz Bevo HC hebben de thuiswedstrijd tegen Volendam met 34-26 gewonnen.

Door de overwinning blijft Bevo in de HandbalNL League meedoen in de strijd om de landstitel.

Goede beginfase
De ploeg van trainer Jo Smeets had na 18 minuten spelen in sporthal de Heuf een voorsprong van drie doelpunten opgebouwd (10-7). Na een aantal slordigheden aan de zijde van Bevo wisten de Noord-Hollanders het verschil binnen zeven minuten weg te werken (13-13). Door een sterke fase vlak voor de rust konden de spelers van de ploeg uit Panningen met een 16-14 voorsprong gaan rusten.

Agressief
Na de pauze stond de thuisploeg en stuk agressiever in het veld. Dat resulteerde in een snelle uitloop naar 25-18. Vanaf dat moment wist de ploeg trainer Mark Ortega dat het lastig ging worden om de twee punten mee naar Volendam te nemen.

Bevo blijft meedoen
In de slotfase konden de spelers van Bevo naar hartenlust combineren en liepen ze gemakkelijk uit naar een eindstand van 34-26. De overwinning werd door de spelers van Bevo enthousiast ontvangen. Door de winst blijven ze in de race voor de finale van het landskampioenschap. De eerste twee ploegen van de reguliere competitie spelen drie finalewedstrijden om de Nederlandse titel.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen