Overslaan en naar de inhoud gaan

Bevo wint met ruime cijfers van Hurry Up

Geplaatst opzondag 9 mei 2021 - 17:44

De handballers van Herpertz/Bevo hebben de thuiswedstrijd bij Hurry Up met ruime cijfers gewonnen.

In Panningen werd het 41-29 voor de thuisploeg.

Gelijk op
De wedstrijd tussen de nummers drie en vijf van de ranglijst ging in het begin gelijk op. Bij 7-6 wist Bevo voor het eerst een gaatje te slaan. mede door twee doelpunten van Niek Jordens: 13-7. Daarna ging het spel weer iets meer op en neer, maar wist Bevo de voorsprong te houden. De ploeg uit Panningen ging met een voorsprong van 19-13 de rust in.

Tien punten
Na rust bleef Bevo sterker dan Hurry Up en wist het de voorsprong langzaam maar zeker steeds meer uit te breiden. Bij 29-19 werd het verschil voor het eerst in de wedstrijd tien punten. In de slotfase wist Bevo nog iets verder uit te lopen en bepaalde Joris Gille de eindstand op 41-29.

Aalsmeer
Herpertz/Bevo heeft nog een kans op het spelen van de finale om de landstitel. Bevo heeft negen punten uit negen wedstrijden. De achterstand op Aalsmeer bedraagt vier punten. De ploeg uit Panningen is afhankelijk van de resultaten van de ploeg uit Noord-Holland om de finale te kunnen bereiken. Kembit-Lions uit Sittard-Geleen kwalificeerde zich zaterdag al voor de finale.

Lees ook: Ondermaats Lions verslaat Volendam met 29-23

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen