Overslaan en naar de inhoud gaan

Bevo wint met ruime cijfers van Hurry Up

Geplaatst opzondag 9 mei 2021 - 17:44

De handballers van Herpertz/Bevo hebben de thuiswedstrijd bij Hurry Up met ruime cijfers gewonnen.

In Panningen werd het 41-29 voor de thuisploeg.

Gelijk op
De wedstrijd tussen de nummers drie en vijf van de ranglijst ging in het begin gelijk op. Bij 7-6 wist Bevo voor het eerst een gaatje te slaan. mede door twee doelpunten van Niek Jordens: 13-7. Daarna ging het spel weer iets meer op en neer, maar wist Bevo de voorsprong te houden. De ploeg uit Panningen ging met een voorsprong van 19-13 de rust in.

Tien punten
Na rust bleef Bevo sterker dan Hurry Up en wist het de voorsprong langzaam maar zeker steeds meer uit te breiden. Bij 29-19 werd het verschil voor het eerst in de wedstrijd tien punten. In de slotfase wist Bevo nog iets verder uit te lopen en bepaalde Joris Gille de eindstand op 41-29.

Aalsmeer
Herpertz/Bevo heeft nog een kans op het spelen van de finale om de landstitel. Bevo heeft negen punten uit negen wedstrijden. De achterstand op Aalsmeer bedraagt vier punten. De ploeg uit Panningen is afhankelijk van de resultaten van de ploeg uit Noord-Holland om de finale te kunnen bereiken. Kembit-Lions uit Sittard-Geleen kwalificeerde zich zaterdag al voor de finale.

Lees ook: Ondermaats Lions verslaat Volendam met 29-23

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen