Overslaan en naar de inhoud gaan

Bevo wint Limburgse handbalderby nipt

Geplaatst opdonderdag 1 oktober 2020 - 22:53

De Limburgse handbalderby tussen Herpertz Bevo uit Panningen en Kembit-Lions uit Sittard is donderdagavond gewonnen door de thuisploeg. De overwinning was nipt: 28-27.

De wedstrijd SportArena De Heuf golfde lange tijd heen en weer. Beide ploegen waren gelijkwaardig aan elkaar.

Tijdstraf
Een tijdstraf van twee minuten nekte de Lions in de slotfase van de wedstrijd. De club stond met een speler minder op het veld en daardoor wist Bevo vlak voor het laatste fluitsignaal de overwinning van de derby binnen te slepen.

Went niet
De wedstrijd in de Nederlandse handbalcompetitie was in Limburg het eerste sportieve treffen zonder publiek. "Dat went niet", zei Bevo-speler Jeroen van den Beucken na afloop van de wedstrijd. "Bij dit soort wedstrijden hoort gewoon publiek te zijn."

Doorgaans duizend supporters
In De Heuf zitten doorgaans duizend supporters op de tribune bij de handbalwedstrijden van Bevo. "Ik heb nog nooit in mijn leven een handbalwedstrijd zonder publiek gespeeld", voegt de handballer toe.

Om toch iets van sfeer te maken kwam de steun voor de spelers op het veld van de wisselspelers op de banken.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen