Overslaan en naar de inhoud gaan

Bevo verliest seizoensouverture van Volendam

Geplaatst opzaterdag 5 september 2015 - 18:18

De handballers van Targos Bevo zijn het nieuwe seizoen in de BENE-League slecht begonnen. Er werd zaterdagmiddag met 24-20 verloren van Volendam.

Volendam en Bevo openden het seizoen in de BENE-League een week eerder dan de andere ploegen vanwege Europese verplichtingen van de Noord-Hollanders.

Het duel ging in de eerste helft gelijk op, maar vijf minuten voor rust sloeg Volendam een gaatje (13-10, ruststand). In de tweede helft kwam de ploeg van trainer Martin Vlijm dichterbij, maar het lukte Bevo niet om op voorsprong te komen. Daardoor bleven de punten in het Palingdorp.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Bevo verliest duel en spelers tegen Achilles Bocholt
Bevo doet goede zaken in Hasselt
Bevo lijdt dure nederlaag tegen Aalsmeer
Bevo Handbaldagen (28 december 2015)
Geen finale voor Bevo op Limburgse Handbaldagen
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen