Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Bevo trakteert Hurry Up op nederlaag

Geplaatst opzaterdag 8 april 2017 - 22:58

De handballers van Targos Bevo hebben de wedstrijd in kampioenspoule B tegen Hurry Up met 32-25 gewonnen.

In de Heuf in Panningen namen de mannen van Harold Nusser direct het inititiatief tegen Hurry Up. De ploeg van oud-trainer Martin Vlijm was al zeker van een plaats in de halve finale.

Korte tijd
Na vijf minuten stond Bevo met 3-2 voor en de Panningse ploeg breidde die voorsprong in korte tijd uit tot 6-3. Daarna kwam Hurry Up terug en dichte het gat(10-10). In de resterende minuten tot de rust nam Bevo weer afstand en sloot de eerste helft met 15-12 af.

Kloof
In het tweede gedeelte van de wedstrijd bleef de kloof een tijdlang beperkt tot drie doelpunten, maar met nog een kwartier te spelen nam Bevo snel meer fstand en verdubbelde de voorsprong. De mannen van Vlijm hadden daarop in de slotfase geen antwoord en moesten een stevige nederlaag incasseren.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Bevo verliest in België
Bevo verliest EHF Cup duel in Slowakije
Bevo verliest duel en spelers tegen Achilles Bocholt
Lions verslaat Bevo in handbalderby
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen