Overslaan en naar de inhoud gaan

Bevo-trainer Vlijm eenmalig assistent-bondscoach

Geplaatst opvrijdag 11 maart 2016 - 15:24

Martin Vlijm mag eenmalig bondscoach Joop Fiege van de Nederlandse handballers gaan assisteren tijdens de oefeninterlands tegen Portugal en Slowakije begin april.

De Bevo-trainer krijgt die kans omdat assistent Gino Smits datzelfde weekend met Jong Oranje EK kwalificatiewedstrijden speelt.

Trip naar Portugal
Oranje maakt de oefentrip naar Portugal om zich voor te bereiden op de play-off wedstrijden in juni tegen Polen. Nederland kan zich dan door te winnen plaatsen voor het WK.

Internationals
Fiege laat een aantal ervaren internationals zoals Limburger Arjan Haenen en Bevo-doelman Bart Ravensbergen thuis. Spelers uit de eredivisie krijgen de kans om ervaring op te doen. Jorn Smits maakt zijn rentree in Oranje na maandenlang blessureleed.

Limburgers
De selectie telt negen Limburgers: Toon Leenders, Ivo Steins, Jasper Adams, Luc Steins, Joris Baart, Pim Augustinus, Maurits van Buren, Luuk Hoiting en Jorn Smits. Ook niet-Limburger Dario Polman van Bevo is opgeroepen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?
Dat regelen we voor je. Klik hier.
Actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang gratis de digitale krant!

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen