Overslaan en naar de inhoud gaan

Bevo stuurt Hasselt met nederlaag naar huis

Geplaatst opzaterdag 21 september 2019 - 21:09

De handballers van Herpertz/Bevo hebben in Panningen met 32-27 van Hasselt gewonnen.

Halverwege de wedstrijd stond Bevo met 12-11 voor.

Gat dichten
Na een kwartier spelen in de Heuf stond de ploeg van trainer Jo Smeets met 7-4 voor, maar de bezoekers uit Hasselt wisten het gat te dichten. Met een 12-11 voorsprong voor Bevo zochten de ploegen de kleedkamers op voor de thee.

Ontketend
Na de rust kon het Belgische team de thuisploeg nog korte tijd volgen. Halverwege de tweede helft stond de thuisploeg in het BeNe-leagueduel met 23-20 voor, maar daarna voerde een ontketend Bevo de score op tot 29-23. Hasselt wist in de slotfase weliswaar nog enkele malen het doel van het Panningse team te vinden, maar moest uiteindelijk een 32-27 nederlaag slikken.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen