Overslaan en naar de inhoud gaan

Bevo raakt rechteropbouwer Eggert kwijt

Geplaatst opmaandag 10 augustus 2020 - 11:12

Daniel Eggert keert in het aankomende seizoen niet terug bij Herpertz Bevo.

De Deen vertrok bij de uitbraak van de coronapandemie met zijn gezin naar zijn vaderland en gaat daar een vervolg geven aan zijn carrière.

Lager niveau
Eggert maakt die keuze met het oog op een andere (parttime)baan in Denemarken, en in het belang van zijn kinderen. Daarnaast zal hij in dat land op lager niveau gaan handballen.

De 30-jarige rechteropbouwer kwam een jaar geleden naar Bevo. De club uit Panningen had de intentie langer door te gaan met de speler, maar heeft begrip voor zijn besluit.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen