Overslaan en naar de inhoud gaan

Bevo pakt Supercup in eigen huis

Geplaatst opzaterdag 27 september 2014 - 17:42

In een spannende wedstrijd heeft Targos Bevo Hc de Supercup gewonnen. In Panningen werd in de eigen hal met 28-26 Volendam verslagen.

Het is voor de derde keer dat Bevo deze prijs wint.

Vroege voorsprong
Bevo begon het beste aan het duel en liep ook uit naar een voorsprong van vier treffers (12-8). Echter in de slotfase van de eerste helft kon Volendam door drie doelpunten op rij van Boj van Limbeek de ruststand verkleinen tot het geringste verschil: 14-13.

Spannend
De tweede helft gaf vrijwel hetzelfde beeld. Bevo begon sterk, maar Volendam vocht zich terug tot 22-22 met nog acht minuten op de klok. De gelijkmaker kwam van Geert Hinskens uit Geleen. Het bleef erg spannend, maar de regerend landskampioen was in de slotfase doeltreffender waardoor de Supercup in Panningen bleef.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Limburgs viertal wint met Dalfsen Supercup
Handballers Bevo strijden om Supercup
Bevo verliest in België
Lions 2 wint bekerderby ruim van Bevo 2
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen