Overslaan en naar de inhoud gaan

Bevo pakt Supercup in eigen huis

Geplaatst opzaterdag 27 september 2014 - 17:42

In een spannende wedstrijd heeft Targos Bevo Hc de Supercup gewonnen. In Panningen werd in de eigen hal met 28-26 Volendam verslagen.

Het is voor de derde keer dat Bevo deze prijs wint.

Vroege voorsprong
Bevo begon het beste aan het duel en liep ook uit naar een voorsprong van vier treffers (12-8). Echter in de slotfase van de eerste helft kon Volendam door drie doelpunten op rij van Boj van Limbeek de ruststand verkleinen tot het geringste verschil: 14-13.

Spannend
De tweede helft gaf vrijwel hetzelfde beeld. Bevo begon sterk, maar Volendam vocht zich terug tot 22-22 met nog acht minuten op de klok. De gelijkmaker kwam van Geert Hinskens uit Geleen. Het bleef erg spannend, maar de regerend landskampioen was in de slotfase doeltreffender waardoor de Supercup in Panningen bleef.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Limburgs viertal wint met Dalfsen Supercup
Handballers Bevo strijden om Supercup
Bevo verliest in België
Lions 2 wint bekerderby ruim van Bevo 2
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen