Overslaan en naar de inhoud gaan

Bevo nog volop in de race voor Final4

Geplaatst opzaterdag 2 maart 2019 - 21:15

De handballers van Bevo zijn nog in de race voor de Final4, de eindstrijd voor de BENE-League-titel. Na de 27-23 winst op Quintus blijft Bevo vijfde op de ranglijst.

De achterstand op nummer vier, Aalsmeer, blijft één punt.

Afstand nemen
Het duurde even voordat
Bevo zaterdagavond afstand kon nemen tegen de ploeg uit Kwintsheul, die laatste staat in de stand. Tot halverwege de eerste helft ging het gelijk op, daarna liep de thuisploeg weg. Bij rust was het verschil vier punten: 16-12.

Doelsaldo
In de tweede helft probeerde
Bevo aan het doelsaldo te werken want dat is in het nadeel van de Panningse ploeg in vergelijking met de concurrentie. Dat lukte niet, want Bevo scoorde aardig maar incasseerde nog een behoorlijk aantal tegentreffers. Na 27-21 kon Quintus in de eindfase de hoogte van de nederlaag beperken. Dat was mogelijk een gevolg van de zware inhaalwedstrijd van Bevo afgelopen donderdag tegen Visé (33-30 verlies).

Slotrondes
Aalsmeer won zaterdag in eigen hal met 35-32 van Visé. Na de
20ste speeldag van dit weekend zijn er nog twee speelrondes. Op de laatste ontvangt Bevo in eigen hal Aalsmeer. Visé en lijstaanvoerder Bocholt hebben zich al geplaatst voor de Final4, eind maart in Antwerpen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen