Overslaan en naar de inhoud gaan

Bevo lijdt dure nederlaag tegen Aalsmeer

Geplaatst opdonderdag 16 april 2015 - 22:00

De handballers van Targos Bevo Hc hebben donderdagavond een dure nederlaag tegen Aalsmeer geleden. In sporthal de Heuf in Panningen werd met 24-32 verloren.

Aalsmeer nadert de ploeg nu tot op een punt. Bevo bofte dat Volendam verloor ook van Hurry Up.

Achterstand
Bevo had veel moeite met het agressieve, felle spel van Aalsmeer. De ploeg van René Romeijn vocht voor de laatste kans. De pupillen van trainer Martin Vlijm hadden de achterstand bij rust (10-15) echter volledig aan zichzelf te danken.

Open kansen, waaronder een zevenmeter, werden veelvuldig gemist. Ook doelman Bart Ravensbergen kon niet voorkomen dat Aalsmeer met een voorsprong ging rusten.

Tijdstraffen
In de tweede helft regende het tijdstraffen, uitgedeeld door het scheidsrechtersduo Geraets uit Geleen. Bevo voelde zich regelmatig benadeeld, maar miste zelf ook te veel mogelijkheden om te scoren. Zaterdag wacht opnieuw een kans. Dan is Volendam te gast in Panningen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Bevo verliest duel en spelers tegen Achilles Bocholt
Bevo doet goede zaken in Hasselt
Bevo verliest seizoensouverture van Volendam
Bevo Handbaldagen (28 december 2015)
Geen finale voor Bevo op Limburgse Handbaldagen
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen