Overslaan en naar de inhoud gaan

Bevo lijdt dure nederlaag tegen Aalsmeer

Geplaatst opdonderdag 16 april 2015 - 22:00

De handballers van Targos Bevo Hc hebben donderdagavond een dure nederlaag tegen Aalsmeer geleden. In sporthal de Heuf in Panningen werd met 24-32 verloren.

Aalsmeer nadert de ploeg nu tot op een punt. Bevo bofte dat Volendam verloor ook van Hurry Up.

Achterstand
Bevo had veel moeite met het agressieve, felle spel van Aalsmeer. De ploeg van René Romeijn vocht voor de laatste kans. De pupillen van trainer Martin Vlijm hadden de achterstand bij rust (10-15) echter volledig aan zichzelf te danken.

Open kansen, waaronder een zevenmeter, werden veelvuldig gemist. Ook doelman Bart Ravensbergen kon niet voorkomen dat Aalsmeer met een voorsprong ging rusten.

Tijdstraffen
In de tweede helft regende het tijdstraffen, uitgedeeld door het scheidsrechtersduo Geraets uit Geleen. Bevo voelde zich regelmatig benadeeld, maar miste zelf ook te veel mogelijkheden om te scoren. Zaterdag wacht opnieuw een kans. Dan is Volendam te gast in Panningen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Bevo verliest duel en spelers tegen Achilles Bocholt
Bevo doet goede zaken in Hasselt
Bevo verliest seizoensouverture van Volendam
Bevo Handbaldagen (28 december 2015)
Geen finale voor Bevo op Limburgse Handbaldagen
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen