Overslaan en naar de inhoud gaan

Bevo HC verliest opnieuw, Lions boekt derde zege

Geplaatst opzaterdag 18 september 2021 - 22:23

De handballers van Herpertz/Bevo hebben ook hun derde wedstrijd in de BeNe-League verloren. In de Heuf in Panningen waren de mannen van Visé BM te sterk voor het team van coach Jo Smeets. Het werd 33-35 voor het Belgische team.

Kembit Lions wist wel te winnen en boekte de derde zege op rij.

Belgen
Bevo stond na een kwartier spelen met 6-8 achter, maar vocht terug en wist vijf minuten voor het verstrijken van de eerste helft op gelijke hoogte met Visé te komen: 13-13. Bij rust was het 14-16 voor de Belgen.

Slikken
De mannen uit Panningen konden aan het begin van de tweede helft voorkomen dat het verschil groeide, maar zagen de Belgen na 16-18 toch uitlopen tot 21-25. In de resterende minuten slaagde Bevo er niet in de achterstand nog in te lopen en moest met 33-35 de derde nederlaag van het seizoen slikken.

Sittard
Kembit Lions kwam in de Stadssporthal in Sittard in de beginfase van de wedstrijd op achterstand tegen de mannen van Kras Volendam. Nadat zij met 3-3 gelijk waren gekomen, namen de Sittardse handballers afstand van hun tegenstander. Bij rust stond Lions met 19-13 voor tegen de Noord-Hollanders, die weinig in te brengen hadden tegen het team van coach Christoph Jauernik.

Tandje erbij
Na de hervatting bleef het verschil een tijd lang beperkt tot vijf treffers, maar in het laatste kwart van de wedstrijd schakelde Lions een tandje bij, vergrootte het gat en won uiteindelijk met 39-28.

Koploper
Kembit Lions gaat na drie wedstrijden met Aalsmeer en Bocholt met zes punten aan de leiding in de BeNe-League. Herpertz/Bevo sluit de rij met nul punten.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen