Overslaan en naar de inhoud gaan

Bevo doet goede zaken in Hasselt

Geplaatst opzaterdag 24 januari 2015 - 22:18

Targos Bevo Hc heeft goede zaken gedaan in de strijd om de laatste tickets voor de Final Four in de BENE-League.

Waar alle concurrenten punten lieten liggen, pakte de ploeg van trainer Martin Vlijm de volle buit in de uitwedstrijd tegen Initia Hasselt: 23-25.

Opmars
Met de zege zet Bevo de opmars van de afgelopen weken voort. "Wie had dat gedacht?", vroeg Vlijm zich na afloop hardop af. "Vijf weken geleden stonden we nog onderaan de ranglijst. Door de vele blessures moesten we noodgedwongen met jonge jongens spelen. Dat pakt nu goed uit voor ons, want je ziet dat die gasten door de vele speelminuten stappen gemaakt hebben."

Final Tour
De Panningers klimmen door de zege naar de vierde plek. Plaatsing voor de Final Four hebben ze, met nog een wedstrijd te gaan, volledig in eigen hand. Volgende week komt directe concurrent Bocholt naar naar Nederland.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Bevo verliest duel en spelers tegen Achilles Bocholt
Bevo lijdt dure nederlaag tegen Aalsmeer
Bevo verliest seizoensouverture van Volendam
Bevo Handbaldagen (28 december 2015)
Geen finale voor Bevo op Limburgse Handbaldagen
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen