Overslaan en naar de inhoud gaan

Bevo-doelman Van den Beucken verkast naar Bundesliga

Geplaatst opdonderdag 4 februari 2016 - 7:00

Doelman Mark van den Beucken vertrekt aan het einde van het seizoen naar de Duitse Bundesligaclub TBV Lemgo.

De negentienjarige keeper van Bevo Hc en Jong Oranje heeft een contract getekend voor twee seizoenen.

Drie topclubs
Van den Beucken had de keuze uit drie topclubs: FC Barcelona Handbol, SC Magdeburg en TBV Lemgo. Hij koos uiteindelijk voor Lemgo omdat hij van deze Duitse club het meeste vertrouwen kreeg.

Op proef
Bij Barcelona was de tiener uit Beringe afgelopen zomer tien dagen op proef. Toen ketste een overgang af omdat geen budget was voor een studiebeurs en geen kamer vrij op sportcomplex La Masía. Van den Beucken is contact met de Spaanse topclub blijven houden, maar kiest nu toch voor de sterke Duitse Bundesliga. Vanaf 11 juli gaat Van den Beucken de voorbereiding meedraaien als derde doelman.

Lees meer over dit onderwerp in Dagblad de Limburger of via Krant Digitaal.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. klik hier

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen