Overslaan en naar de inhoud gaan

Bevo-coach Vlijm verkast naar Hurry Up

Geplaatst opzaterdag 23 april 2016 - 22:03

Martin Vlijm wordt komend seizoen coach van de handballers van Hurry Up.

De 57-jarige trainer van Bevo heeft voor twee jaar getekend bij de club uit Zwartemeer. Amsterdammer Vlijm wordt bij Hurry Up de opvolger van Joop Fiege.

BENE-League
Vlijm was drie jaar trainer bij Bevo en maakte onlangs bekend te gaan stoppen. Bij Hurry Up gaat Vlijm volgend seizoen BENE-League spelen. "Ik kan daar mijn eigen trainingsprogramma samenstellen. Ik heb zeven dagen per week mijn team ter beschikking", aldus Vlijm.

Landskampioen
De 57-jarige Vlijm is nu nog coach van
Bevo, waarmee hij in 2014 geschiedenis voor de Panningse club schreef. In dat seizoen werd hij landskampioen. Een jaar later (seizoen 2014/2015) behaalde Bevo onder zijn leiding de 2e plek in de BENE-League Handbal.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen