Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Bevo 2 blijft in de eredivisie, Lions 2 wint poule

Geplaatst opzondag 30 april 2017 - 18:21

Een gelijkspel zou voldoende zijn voor beide teams, maar toch kwam er een winnaar. De handballers van Lions 2 hebben zondagmiddag de derby tegen Bevo 2 gewonnen, 27-26.

Na rust kwam Bevo sterk terug, Lions leidde halverwege met 14-11. In de tweede helft ging het gelijk op, waarbij soms Bevo, dan weer Lions op voorsprong kwam. In de slot

Degradatiegroep
Lions 2 eindigt door de winst als eerste van de degradatiegroep A. Bevo2 eindigt als voorlaatste. De Panningse club heeft evenveel punten als Hercules, maar heeft een beter, c.q minder slecht doelsaldo.

Kruisfinale
De
Sittardse club eindigt dus als koploper in de groep A. Lions 2 neemt het in de kruisfinales, die gespeeld worden, op tegen de nummer twee uit de andere groep. En dat is HandbaL Venlo/Swift.

Het eerste duel staat voor het weekend 13 en 14 mei op het programma, de return wordt een week later gespeeld.

Derby's
Komend seizoen wordt het in de eredivisie met nieuwkomer BFC en
HandbaL Venlo dat zich handhaaft evenals Bevo 2 dus, een mooie competitie met veel derby's.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Lions 2 verslaat BFC in derby
Handbal: Bevo 2 wint 'kleine derby' van Lions 2
Loting voorrondes handbal landelijke beker
Handbalmannen: winst voor BFC, Venlo onderuit
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen